O NAMA

Divinus Victoria d.o.o. je medijska kuća specijalizirana za vanjsko oglašavanje na digitalnim video zaslonima (Led displejima) velikog formata.

Posebno ističemo da je cilj Divinus Victorie uvođenje nove tehnologije na područje vanjskog oglašavanja u RH, što je uobičajeni način marketinškog reklamiranja u svijetu.

Pokrenuli smo projekt postave velikih Led displeja na području Grada Zagreba. U prvoj fazi projekta postavili smo 3 velika Led displeja s vrhunskim performansama, na top lokacijama u gradu.
Radi se o dva displeja na Trgu bana Josipa Jelačića, te jednom na Cvjetnom trgu.

Gledanost navednih displeja iznosi 170.000 pogleda na dan, a posebno zadovoljstvo nam je što se tvrtkama i kompanijama koje su se odlučile na ovaj vid izuzetno atraktivnog oglašavanja na našim displejima promet povećao između 5-8% u razdobljima trajanja kampanje. Nakon završetka kampanje, promet im je ostao veći za od 1-2%, te s ponosom ističemo da su takve rezultate postizale samo reklame na HRT-u, a manje od nas reklame na Nova TV I RTL-u, stoga nam se isti, zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

Uskoro planiramo i širenje mreže Led displeja u većim gradovima Republike Hrvatske, i to po dva Led displeja u Osijeku, Rijeci, Zadru i Splitu.

Posebno naglašavamo kako je odlukom Gradske skupštine Grada Zagreba u tijeku uklanjanje svih “reklama” s Trga bana Josipa Jelačića i Cvjetnog trga, te smo kao takvi bez konkurencije i možemo ponuditi EKSKLUZIVITET.

170 000

pogleda dnevno